Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σεμινάριο για τα social εξαιρετικό: Γρήγορο και απλό!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει πλέον απαραίτητα για την επιβίωση μιας επιχείρησης. Μέσω αυτών είναι δυνατή η προσέγγιση πελατών με τρόπο αποτελεσματικό και φθηνό ανά πάσα στιγμή.

Δεν θα ήταν ωραίο να μάθουμε πως να χρησιμοποιούμε σωστά τα social; Να διαφημίζουμε μόνοι μας την επιχείρησή μας; Να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ένα νέο πελατολόγιο, με το οποίο μέχρι χθες δεν είχαμε επαφή;
 
Τώρα μπορούμε! Αρκεί να συμμετάσχουμε  στο σεμινάριο «Eργαλεία Social & Digital Media Marketing», που διοργανώνει το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με έναρξη τις 23 Απριλίου 2024.
 
Και μάλιστα με μόλις 110 ευρώ δηλώνοντας συμμετοχή εδώ
 
Έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το σεμινάριο είτε δια ζώσης στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου, είτε εξ αποστάσεως μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης! 
 
Και το καλύτερο; Όλα τα μαθήματα θα βιντεοσκοπηθούν και θα είναι διαθέσιμα για τους καταρτιζόμενους την επόμενη ημέρα.
 
Το σεμινάριο απευθύνεται: σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, στελέχη marketing και διαφημιστικών εταιριών καθώς και σε υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων. Απευθύνεται επίσης σε όσους αναζητούν τρόπους  να προωθήσουν τα προϊόντα τους με μικρό κόστος, αξιοποιώντας την δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να οργανώνουν και να προγραμματίζουν τις δικές τους προωθητικές ενέργειες μέσω των social media καθώς και να μετράνε την απόδοση τους.
 
Ενότητες σεμιναρίου:
 
Facebook / Instagram ή αλλιώς "Meta"
 
- Δημιουργία Business προφίλ για την διαχείριση των σελίδων Facebook / Instagram και των διαφημιστικών σας λογαριασμών.
- Δημιουργία διαφημίσεων στο Facebook και το Instagram.
i) Δημιουργία Κοινών
ii) Δημιουργία Pixel για καλύτερη μέτρηση της απόδοσης
iii) Δημιουργία αναφορών
 
Google Ads – Δημιουργία διαφημίσεων
 
- Δημιουργία λεκτικών διαφημίσεων στην αναζήτηση της Google
- Δημιουργία διαφημιστικών banner για προβολή στις διάφορες ενημερωτικές ιστοσελίδες που συνεργάζονται με την Google, στο email, Youtube κτλ.
- Προώθηση ενός διαφημιστικού spot στο Youtube.
 
Δημιουργία διαφημιστικών banner με χρήση online πλατφόρμας:
 
- Banner για δημοσιεύσεις Facebook – Instagram
- Banner για Story Facebook – Instagram
- Banner για διαφήμιση στη Google
  
Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 110€ ανά συμμετοχή.
  
Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
 
Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ και περισσότερες πληροφορίες εδώ.
 
Χρόνος διεξαγωγής: 12 διδακτικές ώρες την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 (ώρες 18:00 - 21:15), την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 (ώρες 18:00 - 21:15 και Τρίτη 30 Απριλίου 2024 (ώρες 18:00 - 21:15).
 
Εισηγητής: Ο Γιάννης Λιναρδάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργαζόμενος ως προγραμματιστής έχει αναπτύξει αρκετά project και software ενώ ασχολείται με τον τομέα του e-promotion συνεργαζόμενος με πλήθος επιχειρήσεων. Επίσης ως εισηγητής από το 2014 έχει διδάξει σε πλήθος σεμιναρίων ενότητες που αφορούν χειρισμό Η-Υ αλλά και χρήση εργαλείων social media marketing. Σήμερα, εργάζεται ως υπεύθυνος ΙΤ στις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
 
Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302735 & 302730 κ. Κυριάκος Λεονταράκης, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. φαξ 2810-227189, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία αρχείου από το ΚΕΚ: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα χρήσιμα νέα, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.