Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έναρξη μαθημάτων εργαστηρίου ραπτικής

Πόσο δύσκολο είναι να αλλάξετε ένα φερμουάρ; Να στενέψετε το αγαπημένο σας παντελόνι; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ραπτομηχανή; Να μετρήσετε ένα ρούχο πριν το κοντύνετε;

Έχετε σκεφτεί πόσο βολικό θα ήταν να ξέρουμε να τα κάνουμε μόνοι μας όλα αυτά;
 
Τα συγκεκριμένα, μαζί με άλλες βασικές τεχνικές της ραπτικής τέχνης, μπορούμε όλοι να μάθουμε στο «εργαστήριο ραπτικής» που διοργανώνει το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου από τις 8 Μαΐου 2024 στις εγκαταστάσεις τους στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου.
 
Κάντε τώρα την αίτησή σας εδώ και μάθετε άμεσα να επιδιορθώνετε ή ακόμα και να δημιουργείτε ενδύματα. Να κάνετε σωστές μετρήσεις ώστε να μπορείτε να στενέψετε, να φαρδύνετε ή να κοντύνετε ένα ρούχο, να τοποθετήσετε φερμουάρ και να ράψετε στο χέρι".
 
Ενότητες σεμιναρίου:
 
Βελονίες στο χέρι (απλή βελονιά- πισωβελονιά κ.α)
Ράψιμο κουμπιών-σουστα
Ράψιμο υφασμάτινης μάσκας
Ραφές στην μηχανή (ίσιο γαζί, zig-zag, καρίκωμα, εφαρμογή φερμουάρ, μπάλωμα κ.α)
Πρόβα – μέτρηση
Βασικές λειτουργίες ραπτομηχανής
Κόντεμα
Στένεμα - φάρδεμα
Τοποθέτηση φερμουάρ
 
Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 170€ ανά συμμετοχή
 
Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.
 
Χρόνος διεξαγωγής: 20 ώρες κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 8 έως 22/05 και ώρα 17:30 μμ - 20:45 μ.μ.
 
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.
 
Εισηγήτρια: Η Λαμπρινή Παναγoπούλου είναι απόφοιτη οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και τα τελευταία οκτώ χρόνια ασχολείται επαγγελματικά μαθητεύοντας σε επαγγελματίες του χώρου. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει μαθήματα κοπτικής - ραπτικής ρούχων στην σχολή Burda και συνεχίζει την εκπαίδευσή της στο σχέδιο μόδας και στην δημιουργία πατρόν, στο ΙΕΚ CRAFT.
 
Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου - Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302736 & 302730 φαξ 2810-227189, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από τις 09:00 έως 14:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία αρχείου.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα καλά και χρήσιμα νέα, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.