Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καθαρά Δευτέρα με δωρεάν φασολάδα στο Σίσι!

Την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024 και ώρα 12 το μεσημέρι ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Σισίου διοργανώνει την εθιμική εκδήλωση με τίτλο: "Φασολάδα στο λιμάνι, που ο νους σου δεν το βάνει".

Πρόκειται για μια επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιεί ο Σύλλογος κάθε Καθαρά Δευτέρα στο Λιμάνι του Σισίου με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.
 
Θα προσφέρονται φασολάδα και λαγάνα δωρεάν, πολλά νηστίσιμα (φάβα, χαλβάς, ταραμοσαλάτα, ντολμαδάκια, σαλάτα κ.α) και ποτά με μικρό κόστος, ενώ για όσους επιθυμούν θα υπάρχουν και μη νηστίσιμα εδέσματα, πάλι με μικρό κόστος, όπως υπόσχονται οι διοργανωτές.
 
Η εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας στο Σίσι έχει αποκτήσει τεράστια εμβέλεια στην περιοχή και συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες ανθρώπους, που γλεντούν την έναρξη της Σαρακοστής.
 
Φέτος, όσοι επιλέξουν το Σίσι για να περάσουν την Καθαρά Δευτέρα τους θα διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική από τους:
 
* Μιχάλη Χαρκιολάκη, Γιώργο Κουδουμογιαννάκη και το συγκρότημά τους στο κρητικό πρόγραμμα.
 
* Αντώνη Σταυρουλάκη και το συγκρότημά του στο λαϊκό πρόγραμμα.
 
Στο προσκλητήριό τους οι διοργανωτές αναφέρουν: "Την  Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι Σισιου η καθιερωμένη εκδήλωση πολιτιστικού περιεχομένου για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας με την ονομασία "Φασολάδα στο Λιμάνι που ο νους σου δεν το βάνει". Πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία  φιλοξενεί χιλιάδες κόσμο και έχει αποκτήσει τεράστια εμβέλεια σε ολόκληρη την Κρήτη. Την διοργάνωση της εκδήλωσης αναλαμβάνει ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Σισίου για 13η χρονιά. Σαρακοστιανά εδέσματα διατίθενται δωρεάν και τα υπόλοιπα με ελάχιστο χρηματικό αντίτιμο, εορταστική μουσική και χορός πλαισιώνει την εκδήλωση, δρώμενα και λαχειοφόρος αγορά". 

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία από τη σελίδα του Αναπτυξιακού Συλλόγου Σισίου.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εθιμικές εκδηλώσεις, τα γλέντια και οι παραδόσεις ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.