Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή και ξενάγηση στα Γουρνιά Λασιθίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Βικελείου Μορφωτικής Εταιρείας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της Εταιρείας ότι διοργανώνει επίσκεψη-ξενάγηση στα Γουρνιά, στο Μουσείο Αγίου Νικολάου και στη μονή Αρετίου. Θα συνοδεύει ο αρχαιολόγος Βασιλάκης Αντώνης, που θα μας ξεναγήσει στις αρχαιότητες.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023. Η συμμετοχή ανέρχεται στα 30 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνεται η μετακίνηση με πούλμαν και το γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής.

Δε συμπεριλαμβάνεται, αν χρειαστεί, το αντίτιμο της εισόδου σε αρχαιολογικούς χώρους. Μας διαβεβαίωσαν, όμως, πως θα είναι δωρεάν, γιατί είναι η πρώτη Κυριακή της χειμερινής περιόδου).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι και 31-10- 2023 στο τηλέφωνο: 6976134161 ή στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πρόγραμμα 

Ώρα: 8.00: Αναχώρηση. Το πούλμαν θα βρίσκεται έξω από το Εργατικό Κέντρο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας (δίπλα στο 3ο Γενικό Λύκειο, Δημοκρατίας 12)

9.30:  Άφιξη στα Γουρνιά- ξενάγηση

11.30:  Άφιξη στον Άγιο Νικόλαο. Επίσκεψη-ξενάγηση στο Μουσείο

13.30:  Γεύμα στην ταβέρνα Καρνάγιο στον Άγιο Νικόλαο (πλήρες μενού, κρασί, νερό. Δε συμπεριλαμβάνονται μπύρες και αναψυκτικά).

16.00     Άφιξη στην Ελούντα- Λίγα λόγια για την Αρχαία Ολούντα

16.30     Άφιξη στην Πλάκα. Λίγα λόγια για τη Σπιναλόγκα

17.00     Επίσκεψη στη Μονή Αρετίου

18.00- 18.30: Επιστροφή στο Ηράκλειο

www.voltarakia.gr

Φωτογραφία από τον Αρχαιολογικό Χώρο των Γουρνιών: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι μεγάλες και οι μικρές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.