Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδρομή με ωραίο φουλ πρόγραμμα

Μια ξεχωριστή εκδρομή με φουλ πρόγραμμα, η οποία θα περιλαμβάνει από ξεναγήσεις μέχρι γεύμα με μουσική, θα γίνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023. Η αναχώρηση θα γίνει από το Ηράκλειο και όσοι συμμετάσχουν θα έχουν πολλές εμπειρίες αυθεντικής Κρήτης:

- Από το πολύχρωμο χωριό Μαργαρίτες με την παράδοση στην κεραμική...
- Από τη Μονή του Σωτήρα Χριστού...
- Από την ιστορική Μονή Αρκαδίου... 
- Από το παραδοσιακό χωριό Σωματάς που θα έχει φαγητό με μουσική σε γραφική ταβέρνα...
- Από το Βενετσιάνικο Ρέθυμνο...
 
Κλείστε τη θέση σας τώρα καλώντας στα τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751 και εξασφαλίστε στον εαυτό σας μια ημέρα μακριά από την καθημερινή ρουτίνα και τον θόρυβο της πόλης!
 
Την εκδρομή διοργανώνει το Terra Santa Travel που περιγράφει την εκδρομή ως εξής: "Αναχώρηση το πρωί για τις Μαργαρίτες το χωριό των κεραμοποιών στον Ψηλορείτη. Όπως στα περισσότερα μέρη της Κρήτης έτσι κι εδώ το τοπίο αποτελεί από μόνο του ξεχωριστό αξιοθέατο. Θα επισκεφτούμε τη Μονή Σωτήρα Χριστού και Αγίου Γεδεών, που κτίστηκε στα τέλη του 15ου αρχές 16ου αιώνα και ανήκει στη Μονή Καρακάλου του Αγίου Όρους. Θα προσκυνήσουμε, θα μάθουμε την ιστορία και θα πιούμε το καφεδάκι μας στο χωριό Μαργαρίτες. Επόμενη επίσκεψη η ιστορική μονή Αρκαδίου είναι ίσως το πιο γνωστό μοναστήρι της Κρήτης και σε αυτό συνέλαβε το ολοκαύτωμα του το 1866. Στη Μονή Αρκαδίου γράφτηκε μια από τις λαμπρότερες και ενδοξότερες σελίδες της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Ωστόσο η τοποθεσία του και η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του το κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό. Απολαμβάνοντας αυτή την πανέμορφη διαδρομή θα φτάσουμε στον Σωματά, όπου σε παραδοσιακή ταβέρνα θα έχουμε το γεύμα μας με μουσική. Ακολουθεί απογευματινός καφές στο γραφικό Ρέθυμνο και επιστροφή στο Ηράκλειο".
 
Τιμή ατόμου  € 17
 
Περιλαμβάνονται:
 
• Μεταφορα με κλιματιζομενο πούλμαν.
• Συνοδός
• Ασφάλεια Αστικής Ευθυνης 
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:
 
Γούβες 70014
 
Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751, fax: 28970 42569
 
email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
web: www.terrasantatravel.gr
 
Φωτογραφία της Μονής Αρκαδίου: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.