Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μονοήμερη στο μαγευτικό Λουτρό με 35 ευρώ!

Μoνοήμερη εκδρομή στο μικρό παραθαλάσσιο, γραφικό ψαροχώρι της νοτιοδυτικής Κρήτης διοργανώνεται με αναχώρηση από το Ηράκλειο την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023.

Την εκδρομή οργανώνει το Terra Santa Travel στη τιμή των 35 ευρώ, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το εισιτήριο για το καραβάκι που θα μας μεταφέρει από τα Σφακιά στο Λουτρό!
 
Το Λουτρό είναι ένα μέρος για όσους θέλουν να ηρεμήσουν πραγματικά. Η θάλασσά του είναι πάντα ήρεμη και έχει ένα καταπληκτικό βαθύ μπλε-πράσινο χρώμα. Πρόκειται για ένα απομονωμένο μέρος της Κρήτης που δεν έχει αλλοιωθεί από τον μαζικό τουρισμό. Λογικό, αφού η πρόσβαση σ' αυτό γίνεται μόνο με καραβάκι ή με τα πόδια (πεζοπορία περίπου δύο ωρών από τα Σφακιά).
 
Λουτρό, το μέρος που όλοι πρέπει να δούμε, αλλά είναι μεγάλη ταλαιπωρία να πάμε ιδιωτικώς. Ας αδράξουμε, λοιπόν, την ευκαιρία το επισκεφθούμε οργανωμένα, μέσω της εκδρομής που περιγράφεται από τους διοργανωτές ως εξής:
 
"Αναχώρηση νωρίς το πρωί για το παραθαλάσσιο χωριουδάκι Λουτρό στο νότιο τμήμα των Χανίων που αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κάνοντας στάση για καφεδάκι. Στο μικρό ψαροχώρι εικάζεται ότι υπήρξε, μάλιστα, η θέση της αρχαίας πόλης του Φοίνικα και το λιμάνι της Αρχαίας Ανώπολης. Μπορεί να έχει ένα δρόμο όλο κι όλο, «σπαρμένο» με ταβερνάκια, cafes και ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά, μόλις το αντικρίσετε, δεν θα αναζητήσετε τίποτα παραπάνω. Τα πάλλευκα σπιτάκια του (θυμίζουν πολύ κυκλαδίτικο τοπίο) «αγκαλιάζουν» το μικρό λιμανάκι, δημιουργώντας μια γραφική εικόνα που θα χαραχτεί στη μνήμη σας. Το απόγευμα επιβίβαση στο πλοίο για την επιστροφή μας στα Σφακιά".
 
Στην τιμή των 35 ευρώ ανά άτομο περιλαμβάνονται:
 
* Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Εισιτήριο πλοίου Σφακιά-Λουτρό-Σφακιά.
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης
* Συνοδός του γραφείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751 

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr

Φωτογραφία από το Λουτρό.

www.voltarakia.gr

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι ωραίες εκδρομές, οι κοντινές κι οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.