Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεχωριστή εμπειρία για να ξεκινήσει καλά το 2024

Ονειρεύεστε μια ξεχωριστή εμπειρία πολυτέλειας αυτές τις γιορτές; Το Terra Santa Travel μας καλεί να απολαύσουμε μαγευτικά τοπία, γιορτινές εικόνες και αξέχαστη διαμονή στο τετράστερο Mouzaki Palace Hotel & Spa.

Μια ονειρεμένη εκδρομή για μικρούς και μεγάλους, στη διαδρομή: Λίμνη Πλαστήρα - Μουζάκι - Μετέωρα - Ελάτι - Περτούλι – Τρίκαλα (Μύλος Ξωτικών ) - Καμμένα Βούρλα.

Αναχώρηση από Ηράκλειο στις 2 Ιανουαρίου 2024 προκειμένου να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το νέο έτος: Ανέμελα, μαγικά, με παρέα, με χαρά, με νέες εμπειρίες, σε νέους τόπους, με νέους ανθρώπους…

Μια εκδρομή οργανωμένη προσεκτικά για να μας δώσει μια θετική ώθηση τη νέα χρονιά!

Συμμετοχή κατ' άτομο 355 ευρώ, με πλούσιο πρωινό και δείπνο σε μπουφέ.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής, όπως αυτό περιγράφεται από τους διοργανωτές:

1η ημέρα, 2 Ιανουαρίου 2024

Συγκέντρωση στο λιμάνι αργά το απόγευμα και αναχώρηση για τον Πειραιά.

2η ημέρα, 3 Ιανουαρίου 2024

Άφιξη στον Πειραιά νωρίς το πρωί. Σε κλίμα εορταστικό, θα αναχωρήσουμε με κατεύθυνση βόρεια και με τις κατάλληλες στάσεις για καφέ, θα φτάσουμε το μεσημέρι στην μαγευτική λίμνη Πλαστήρα, εκεί που η Στερεά Ελλάδα συναντά τη Θεσσαλία. Θα περιηγηθούμε στις όχθες της και θα γευματίσουμε στην περιοχή. Αργά το μεσημέρι, με την εμπειρία της επίσκεψης που θα συμπληρώσουν οι αναμνηστικές φωτογραφίες μας, θα αναχωρήσουμε για το Μουζάκι, την γραφική κωμόπολη του νομού Καρδίτσας. Check in στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή να απολαύσουμε τις παροχές του ξενοδοχείου μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

mou palace hotel spa 1

3η ημέρα, 4 Ιανουαρίου 2024

Μετά το πρωινό μας πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για την ημερήσια βόλτα μας στην πόλη των Τρικάλων! Εκεί μας περιμένει ο διάσημος πλέον «Μύλος των ξωτικών» για ατελείωτη διασκέδαση στο «Παγοδρόμιο των Ξωτικών», το «Ζαχαροπλαστείο» και την «Αγορά Μανιταριών». Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και παράλληλες δράσεις για γεμίσουν τη μέρα μας σε μια πόλη που μπορούμε επίσης να περπατήσουμε στην γραφική παλιά πόλη, να διασχίσουμε τη γέφυρα του Ληθαίου ή να επισκεφθούμε το μουσείο Τσιτσάνη. Θα γευματίσουμε στην πόλη και αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα, 5 Ιανουαρίου 2024

Μια ημέρα γεμάτη εντυπωσιακές εικόνες μας περιμένει! Μετά το πρωινό μας, θα γνωρίσουμε από κοντά το θαύμα του Θεσσαλικού κάμπου, τα Μετέωρα. Θα επισκεφτούμε το Μεγάλο Μετέωρο. Τα Μετέωρα έχουν χαρακτηριστεί το δεύτερο Άγιο Όρος, συνεχίζουν τη Μοναστική παράδοση εδώ και έξι περίπου αιώνες. Στη Θέα των ιερών βράχων ο επισκέπτης μένει έκθαμβος από την εντυπωσιακή μεγαλοπρέπεια αυτού του γιγαντιαίου πέτρινου συμπλέγματος. Θα γνωρίσουμε την φυσική ομορφιά του τοπίου καθώς και τον τεράστιο πλούτο της ορθοδοξίας, της ιστορίας και των παραδόσεων της περιοχής. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο για τις νότιες πλαγιές της Πίνδου και το χιονοδρομικό κέντρο στο Περτούλι. Τα δύο σαλέ και οι τρεις πίστες για αρχάριους και πιο προχωρημένους υπόσχονται ώρες χαλάρωσης και παιχνιδιού! Ανάλογα τον καιρό, θα κατευθυνθούμε σε ένα από τα δύο φημισμένα χωριά της περιοχής, το Περτούλι ή την Ελάτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα, 6 Ιανουαρίου 2024

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, θα αποχαιρετήσουμε τα γραφικά μέρη και θα αναχωρήσουμε με προορισμό την παραδοσιακή λουτρόπολη των Καμμένων Βούρλων. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη παραλιακή ζώνη με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τα γραφικά ταβερνάκια. Νωρίς το απόγευμα, με τα χαμόγελα να περισσεύουν, θα αναχωρήσουμε για τον Πειραιά όπου θα επιβιβαστούμε στο καράβι για το ταξίδι της επιστροφής.

6η ημέρα, 7 Ιανουαρίου 2024

Άφιξη στο Ηράκλειο νωρίς το πρωί.

Στην τιμή ατόμου των 355 ευρώ περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο σε οικονομική θέση
  • Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές
  • 3 διανυκτερεύσεις στο Mouzaki Palace Hotel & Spa 4**** με πρωινό & δείπνο σε μπουφέ
  • Καθημερινές περιηγήσεις
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • Αρχηγός συνοδός του γραφείου
  • Δωρεάν χρήση wifi, γυμναστηρίου, θερμαινόμενης πισίνας, σάουνας
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Δημοτικός φόρος που πληρώνεται στο ξενοδοχείο
  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους
  • Ποτά στα γεύματα

Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 η ΑΒ3 €25

Διαφορά Μονόκλινου € 98

Παιδιά 0-4 ετών: Δωρεάν

Παιδιά 5-11 ετών € 290 (σε δωμάτιο με δύο ενήλικες)

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής 30% της αξίας του εισιτηρίου.
  • Λόγω εορταστικής περιόδου οι καμπίνες στο πλοίο είναι περιορισμένες. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel:

Γούβες 70014

Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751, fax: 28970 42569

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές εντός και εκτός Κρήτης, μπορείτε να δείτε περισσότερες εδώ.

Φωτογραφίες από  το Mouzaki Palace Hotel & Spa 4****