Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια βραδιά με την Άννα Ψυχογιού

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 και ώρα 9:30 το βράδυ η Άννα Ψυχογιού δίνει συναυλία στη μουσική σκηνή "Μπουάτ" (Μέγαρο Ντορέ, 5ος όροφος, στην πλατεία Ελευθερίας) στο Ηράκλειο.

Μαζί της:
 
Κιθάρα: Δημήτρης Μαρής
Βιολί: Γιώργος Κουρούπης
Κρουστά: Νίκος Καλαθάκης
 
Είσοδος: 6 ευρώ
Για πληροφορίες και κρατήσεις: 2816 007996 - 6957 831100.

Στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν τα εξής: "Μουσική παράσταση με την Άννα Ψυχογιού και τους υπέροχους μουσικούς που την πλαισιώνουν στην μουσική σκηνή Μπουάτ. Το σχήμα της θα μας ταξιδέψει με ακούσματα της Κρητικής παράδοσής μας καθώς και με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια διασκευασμένα με τον δικό τους τρόπο.

Η Άννα Ψυχογιού έχει κυκλοφορήσει τον πρώτο της δίσκο με τίτλο "Ρέντα" και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στούντιο οι ετοιμασίες του νέου της album με τίτλο "Τσίρκο". Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Βασίλης Σκουλάς, ο Χρήστος Στιβακτάκης ο Λάμπης Ξυλούρης κ.ά. Μέσα στο νέο της δίσκο της θα υπάρχουν σημαντικές συνεργασίες".

www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία: Η Άννα Ψυχογιού.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδηλώσεις, οι συναυλίες, τα θέατρα, τα σινεμά, κι όλα τα νέα τα καλά, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.