Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές στο Σύλλογο Αλατσατιανών Ηρακλείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλατσατιανών Νομού Ηρακλείου,  που εδρεύει στα Νέα Αλάτσατα, οδός Γεωργίου Μαστρακούλη 13, στο Ηράκλειο, πραγματοποιεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ. στη στέγη του Συλλόγου.

Η ημερήσια διάταξη έχει ως εξής:
 
1. Ετήσιος Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός. 
2. Εκλογή 3μελούς εφορευτικής επιτροπής.
3. Εκλογές για την ανάδειξη 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.
 
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση για τα παραπάνω θέματα, θα επαναληφθεί, την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα με παρουσία οσωνδήποτε μελών του συλλόγου, όπως ορίζεται από το καταστατικό. 
 
Χρόνος έναρξης των αρχαιρεσιών ορίζεται το πέρας της Γενικής Συνέλευσης και λήξη αυτών στις 7:30 το απόγευμα.
 
Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα τακτικά μέλη του συλλόγου που διαμένουν στο νομό Ηρακλείου και που έστω ο ένας από τους δύο γονείς τους έχει καταγωγή από τα Αλάτσατα της Μικράς  Ασίας. 
 
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου (τακτικά και επίτιμα, εγκεκριμένα με απόφαση Δ.Σ., άρθρο 4 του καταστατικού) που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους μέχρι και τη στιγμή πριν από τον έλεγχο για τη διαπίστωση της απαρτίας.
 
Η παραλαβή και κατάθεση αιτήσεων υποψηφίων για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή, καθώς και η τακτοποίηση των ετήσιων εισφορών των μελών, θα γίνεται στη στέγη του συλλόγου, από την Τρίτη 08/04/2024 έως και την Πέμπτη 11/04/2024, καταληκτική ημερομηνία,  κατά τις ώρες 17:30 έως και τις 19:30. 
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία Αλατσατιανών με παραδοσιακές φορεσιές εντός της Στέγης του Συλλόγου.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα καλά και χρήσιμα νέα ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.