Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελεύθερο εργαστήρι για ενήλικες στη Λότζια

Εργαστήριο & δράση αλληλεγγύης στο Freedom Theatre της Παλαιστίνης διοργανώνει το 6ο & 44ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου και στη Λότζια, κατά τις ώρες 17:30 το απόγευμα με 20:30 το βράδυ.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση: Tο Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση (ΠΔΘΕ) – τοπικός σύνδεσμος Ηρακλείου-Λασιθίου σε συνεργασία με την  Επιστημονική Ένωση Πτυχιούχων Αγγλικής Φιλολογίας Ηρακλείου Ε.Π.Α.Φ.Η   και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2024, στο 6ο & 44ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, ώρα 17:30- 20:30
 
Εμψύχωση: Στέλλα Τσακλίδου, Χριστίνα Γούση
 
Πρόκειται για ένα βιωματικό εργαστήριο ευαισθητοποίησης κατά του ρατσισμού και του πολέμου για ενήλικες. Και αποτύπωσης των αποτελεσμάτων του με δράση body percussion στον δημόσιο χώρο μεχρι τη Λότζια.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τον αγώνα για την απελευθέρωση του παλαιστινιακού λαού μέσω του πολιτισμού και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είναι  διατεθειμένοι με τη σειρά τους να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές/μαθήτριες τους για αντίστοιχες δράσεις αλλά και σε ενεργούς πολίτες που ενδιαφέρονται.
 
Στο εργαστήριο θα χρησιμοποιηθεί υλικό από  τη θεατρική σύνθεση του παλαιστινιακού Freedom Theatre με τίτλο: «Η Υπόσχεση της Επανάστασης» και από το βιβλίο "Μονόλογοι από τη Γάζα" (ASHTAR Theatre σε μετάφραση του ΠΔΘΕ).
 
Με ελεύθερη συμμετοχή.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία της Λότζια.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν oι εκδηλώσεις ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.