Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι υπέροχες λαμπάδες της "Αποστολής Αγάπης"

Εκεί που κάναμε τα βολταράκια μας στο κέντρο του Ηρακλείου, μας τράβηξε την προσοχή το περίπτερο της "Αποστολής Αγάπης" στη λεωφόρο Δικαιοσύνης.

Διέθετε μερικές από τις πιο ωραίες πασχαλινές λαμπάδες που έχουμε δει.
 
Οι λαμπάδες αυτές όχι μόνο είναι πανέμορφες και εντυπωσιακές, αλλά πωλούνται και σε πάρα πολύ λογικές τιμές. 
 

λαμπάδες πάσχα παζάρι αποστολής αγάπης 6

 
Φτιαγμένες με μεράκι από τους εθελοντές της "Αποστολής Αγάπης" που έχει ως αποστολή να βοηθάει τους λιγότερο τυχερούς συμπολίτες.
 
Όλες οι λαμπάδες είναι χειροποίητες, κάποιες από αυτές μοναδικές. Αρκετές είναι φτιαγμένες με κουκούλι μεταξοσκώληκα, άλλες με ανθάκια αποξηραμένα και άλλες με κομπολόγια και μπεγλέρια, για κάτι ξεχωριστό το βράδυ της Ανάστασης.
 

λαμπάδες πάσχα παζάρι αποστολής αγάπης 8

Στο περίπτερο της "Αποστολής Αγάπης" ο καθένας μπορεί να βρει σχέδια που δημιουργήθηκαν με πολύ έμπνευση και φαντασία, για τα βαφτιστήρια μας, τα μέλη της οικογένειάς, τους φίλους μας ή και -γιατί όχι;- για τον εαυτό μας.
 

λαμπάδες πάσχα παζάρι αποστολής αγάπης 9

 
Μεγάλη ποικιλία σε λαμπάδες με 5 και 10 ευρώ για να μπορούμε και ένα δωράκι με γούστο να κάνουμε και το έργο της "Αποστολής Αγάπης" να βοηθήσουμε.
 

λαμπάδες πάσχα παζάρι αποστολής αγάπης 4

 
Στο περίπτερο υπάρχουν ακόμα και άλλα είδη (πασχαλινά αυγά, κοσμήματα κ.α.) κάποια εκ των οποίων μπορείτε να δείτε παρακάτω.
 

λαμπάδες πάσχα παζάρι αποστολής αγάπης 10

 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφίες: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα καλά και χρήσιμα νέα, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.