Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απόδραση εκτός Κρήτης με 155 ευρώ!

Αν θέλετε να κάνετε μια εκδρομή εκτός Κρήτη, αλλά ο χρόνος και το χρήμα είναι περιορισμένα, τότε έχουμε την κατάλληλη πρόταση: Αναχώρηση το Σάββατο 18 Μαΐου από Ηράκλειο για Πελοπόννησο μόνο με 155 ευρώ!

Η εκδρομή διοργανώνεται από το Terra Santa Travel και περιλαμβάνει προσκύνημα στη Μονή Παναγιας Μαλεβής, στο μοναδικό θαύμα της φύσης το εκκλησάκι της Αγ. Θεοδώρας, τη «Νάπολη της Ανατολής» όπως το ονόμασαν οι Ενετοί θαλασσοκράτες το Ναυπλιο και όχι μόνο!

Mονή Παναγίας Μαλεβή - Αγ. Θεοδώρα - Ναύπλιο - Ναός Οσίου Λουκά.

Οι διοργανωτές περιγράφουν την εκδρομή ως εξής:

1η ημέρα, 18 Mαΐου 2024

Συγκέντρωση το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση.

2η ημέρα, 19 Mαΐου 2024

Άφιξη στο Πειραιά επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας, το μοναδικό θαύμα της φύσης που βρίσκεται μέσα στο νερό και στην οροφή του δεσπόζουν 17 δένδρα, κάνοντας μια στάση για καφεδάκι. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας και περνώντας από παραδοσιακά χωριά θα ανέβουμε στο Όρος Πάρνωνα και θα επισκεφθούμε τη Μονή Παναγίας Μαλεβή όπου βρίσκεται η θαυματουργή εικόνα του Ευαγγελιστή Λουκά που αναβλύζει Άγιο Μύρο. Έπειτα θα πάρουμε το δρόμο απολαμβάνοντας τον Αργολικό κόλπο για το ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο δημοφιλέστερο παραθαλάσσιο χωριό της Πελοποννήσου το Τολό, όπου θα τακτοποιηθούμε. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα, 20 Mαΐου 2024

Πρωινό και αναχώρηση για τον Ιερό Ναο του Οσίου Λουκά του Ιατρού ο οποίος είναι ένα αριστούργημα Ρωσικης αρχιτεκτονικής. Θα μάθουμε την ιστορία του και δούμε στο μουσείο του Ναού προσωπικά αντικείμενα του Αγίου. Στη συνέχεια θα πάμε στη πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος το Ναύπλιο, τη Νάπολη της Ανατολής» όπως το ονόμασαν οι Ενετοί θαλασσοκράτες το Ναύπλιο. Θα κάνουμε βόλτα στην κουκλίστικη παλιά πόλη του Ναυπλίου, στα γραφικά δρομάκια του Ψαρομαχαλά, στην Πλατεία Συντάγματος που δείχνει ανέγγιχτη από τα χρόνια, την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου που έκτισαν οι Βενετοί και στόλισαν με αντίγραφα μεγάλων Ιταλών ζωγράφων. Θα δούμε την εικόνα αντίγραφο του «Μυστικού Δείπνου» του Λεονάρντο ντα Βίντσι καθώς και τον πορφυρό θρόνο του Όθωνα και τον Άγιο Σπυρίδωνα-μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες εκκλησίες του Ναυπλίου λόγω της δολοφονίας του Καποδίστρια- που χτίστηκε το 1702. Θα αφήσουμε το Ναύπλιο να μας «περπατήσει» στα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια και να χαθούμε σε ανεξερεύνητους τόπους γεμάτους φαντασία και αναφορές στο παρελθόν και το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο για το λιμάνι του Πειραιά, κι επιβίβαση στο πλοίο.

4η ημέρα, 21 Mαΐου 2024

Άφιξη στο Ηράκλειο.

Τιμή ατόμου € 155

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια πλοίου Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε οικονομική θέση
  • Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές
  • Καθημερινέ ς περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • 1 διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Συνοδός του γραφείου.
  • Διόδια

Διαφορά σε καμπίνα ΑΒ4 + € 30 και οι 2 διαδρομές

Διαφορά μονόκλινου € 25

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για κρατήσεις θέσεων να επικοινωνούν με το Terra Santa Travel: Γούβες 70014 Τηλέφωνα: 28970 42609 και 6946 082751.

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.terrasantatravel.gr

www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία από την Αγία Θεοδώρα  (InTime-Αll rights reserved)

Σημείωση: Αν σας αρέσουν οι εκδρομές, οι κοντινές και οι μακρινές, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.