Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζεται με επιτυχία η έκθεση της Λούλας Μεταξά

Πόλο έλξης για εκατοντάδες φιλότεχνους αποτελεί η έκθεση ζωγραφικής της Λούλας Μεταξά με τίτλο: «Θριαμβευτές»  που συνεχίζεται στη Βασιλική Αγίου Μάρκου ως τις 30 Απριλίου 2024.

Τα εγκαίνια έγιναν στις 19 Απριλίου παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου. 
 
Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης και οι άλλοι θεσμικοί εκπρόσωποι, άνθρωποι του πολιτισμού, της τέχνης, ξεναγήθηκαν στην έκθεση από την ζωγράφο Λούλα Μεταξά η οποία και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους. 
 
Η εικαστικός Λούλα Μεταξά που διαπρέπει στην τέχνη, στα γράμματα, (είναι κόρη του γνωστού τουριστικού επιχειρηματία Ανδρέα Μεταξά)και έχει σπουδάσει ψυχολογία, διοίκηση επιχειρήσεων και έχει  ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού.
 
Ποιοι είναι όμως οι «Θριαμβευτές» ή «Thrivers» της Λούλας Μεταξά; Κάθε πίνακας είναι μία μικρή εξομολόγηση ψυχής ή μια μικρή μαρτυρία παρατήρησης ανθρωπίνων συναισθημάτων. Τα 90 έργα της έκθεσης συνομιλούν μεταξύ τους και παράλληλα εξιστορούν ένα ταξίδι διαφορετικών ανθρώπινων ψυχών στη διαχείριση των προσωπικών ψυχολογικών τραυμάτων τους με απώτερο σκοπό να θριαμβεύσουν.  
 
Η έκθεση "Thrivers" αποτελεί το πρώτο της ταξίδι στη ζωγραφική και αποτυπώνει την προσπάθεια αναζήτησης τρόπων με τους οποίους μπορεί καλύτερα να αποτυπώσει εκείνα που δεν μπορούν να ειπωθούν με λόγια, όμως υπάρχουν".
 
Ώρες λειτουργίας της εκθέσεως: 
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 14:00 & 17:00 -21:00
Σάββατο 09:00 - 14:00 
Κυριακή: Κλειστά.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
 
www.voltarakia.gr
 
Φωτογραφία από τα εγκαίνια της έκθεσης.

Σημείωση: Αν σας αρέσουν τα καλλιτεχνικά νέα, ελάτε στην παρέα μας. Αν δεν έχετε ήδη κάνει, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook ή ακολουθήστε μας στο instagram κι εμείς θα σας ακολουθήσουμε πίσω.