Εκτύπωση αυτής της σελίδας

3 θέσεις σε Οργανισμό του Δήμου Ηρακλείου

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης "Ηράκλειο, Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία" θα προσλάβει τρία άτομα με σύμβαση μίσθωσης έργου για την επικαιροποίηση των μελετών του 9ου δημοτικού σχολείου στο Μασταμπά Ηρακλείου.

Τα άτομα που θα προσληφθούν θα εργαστούν με σύμβαση η οποία θα έχει δικαίωμα παράτασης.
 
Συγκεκριμένα ζητούνται: 
 
* 1 άτομο ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών 
 
* 2 άτομα ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών
 
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΣΜΕ 1/2024 και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά: 
 
- είτε αυτοπρόσωπος, 
 
- είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη 
διεύθυνση: 
 
Λ. Ικάρου 66, 
716 01 
Ν. Αλικαρνασσός, 
Ηράκλειο Κρήτης, 
 
απευθύνοντάς την στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης υπόψιν κ. Στυλιανού Μικράκη (τηλ. επικοινωνίας: 2813 409421).
 
Στο ίδιο τηλέφωνο μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για να μαθαίνουν λεπτομέρειες, καθώς και την προθεσμία υποβολής αιτήσεων.
 
Ολόκληρη η προκήρυξη αναρτήθηκε στο "Διαύγεια" και μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τη βλέπουν εδώ.

Θέλουμε να καταθέσουμε αίτηση, αλλά δυσκολευόμαστε;

Εάν επιθυμείτε να καταθέσετε την αίτησή σας αλλά φαίνεται δύσκολη η διαδικασία, σας ενημερώνουμε πως τέτοιες δουλειές αναλαμβάνει μεταξύ άλλων το ιδιωτικό ΚΕΠ - Κέντρο Διεκπεραιώσεων της Ντέπης Ζαχαριουδάκη 
 
Λεωφόρος Μίνωος 81, στο Ηράκλειο Κρήτης. Τηλέφωνο 2813-016026 και 6971 973804. Αν μάλιστα αναφέρετε πως το είδατε στα "Βολταράκια" θα σας κάνουν μια ειδική προσφορά. 
 
Ευχόμαστε σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία!

www.voltarakia.gr

ΕΣΤ

Φωτογραφία αρχείου: Στέφανος Ραπάνης - All rights reserved

Σημείωση 1: Αν θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις θέσεις εργασίας που ανακαλύπτουμε καθημερινά για εσάς κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Σημείωση 2: Μπορείτε επίσης να βάλετε τις Θέσεις Εργασίας μας στα "Αγαπημένα σας" και να τσεκάρετε καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις...